Hei - har jeg greid å pirre nysgjerrigheten din?

Jeg håper det.


Mitt motto: det finnes ingen andre begrensinger enn de du selv skaper i dine tanker

lørdag 6. juni 2009

Sertifisering i Spirit in nature essences

Jeg er så heldig som er medlem av nettstedet alternativbutikken.ning som er ett nettsted for utveksling av likt og ulikt. Når jeg la ut spørsmål om noen ville stille som prøvekaniner for min sertifisering i Spirit in Nature essences så fikk jeg uniddelarbare ja-svar. Så nå her jeg flere kaniner på 2 og 4 ben.

Av alle ting så har det dukket opp noen marsvin som har en smule problemer. Ett av casene har 3 marsvinmedlemmer i en flokk, og her var de ikke helt snille med hverandre. Og da er det jo ikke godt å være marsvin. I tillegg var husets katt sjalu når marsvina fikk marsvinkos. Noen drueblomstessensdråper (grape essence) gjorde jobben og i løpet av noen få dager kunne eieren fortelle at marsvina så ut til å være mer harmoniske og kjærlige i forhold til hverandre og omgivelsene og det synes jeg er ett godt resultat.

Hunden Marko en polsk mynde på 10 år fikk ikke en like lett start - eller var det eieren som fikk en tung jobb:) Marko har vært preget av manlgende livslyst, glød og energi og en mynde som ikke vil ligge i sofaen lengre er det noe "galt med" I tillegg hadde han plager med avføring etc.Marko fikk epleblomst essens (apple) og dermed løs mage i 3-4 dager i starten. Dette skyldes at Epleblomstessensen er meget utrensende og også til en vissgrad virker fysisk på akkurat dette. Magen ble etter disse dagene mer stabil enn den hadde vært på lenge. Livslysten, styrke og motet kom tilbake i hundeøynene og sofaen var plutselig veldig deilig å ligge i. han ble mer sosial og tilstede. Humøret på Marko endret seg på 3-4 dager, nårhan fikk en halv pipette med essenser i vannet sitt to ganger om dagen. I tillegg fikk hans bror, en enda større Polsk mynde, som absolutt ikke manglet livsgnist også drukket litt av vannet, og han tok jo helt av i å være happy, happy, happy - og det i en sånn grad at eieren syntes det ble litt for mye stor hund som var så supert glad at det nesten ble slitsomt. Uansett er det gøy å se hva essensene kan gjøre.

Villdyr slipper heller ikke unna uttesting av essensene, og villdyr i denne sammenheng er maur... En venninne hadde maurinvasjon i huset sitt, og hun satt utenfor å så på hvor d gikk, dvs tranpet inn i huset hennes, arbeidssomme og dyktige.

Nå er det egentlig ikke naturlig for maur og bo i hus, så vi tenket vi forsøker å gi de essenser, da fra sprayflaske, for å se om vi kan få de til å vende tilbake til naturen igjen. Som sagt så gjort, venninna mi satte seg ned å sprayet maurene og stien deres for å se hvordan de reagerte. Vi forsøkte med Avokadoblomst essens som går på hukommelsen og evnen til å huske. Tanken bak essensvalget var at mauren skulle huske hvor de kom fra.
Maurene reagerte faktisk på essensen, tittet seg rundt for å se hva som skjedde og begynte å surre litt med arbeidsoppgavene sine, før de igjen begynte å trampe videre inn i huset til venninnen min. Hun gjorde eksperimentet bare en gang, og hva som hadde skjedd om det ble gjort flere ganger vet vi ikke - men maurene har jo tross alt sin natur og det er å trampe inn der de kommer til for å bygge sine hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar om du føler du har noe å si eller tilføye:)